Welkom bij ons supportkanaal! Je bent inmiddels MyDMS coach dus kun jij je collega’s helpen, hoe leuk is dat!
Ons doel is om je te helpen bij het effectief beheren van MyDMS en om eventuele vragen of problemen die je collega’s tegenkomen, zelf op te laten lossen.
Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste kenmerken en functionaliteiten:

1. Gebruikersbeheer: U kunt gebruikersaccounts aanmaken en beheren, inclusief het toewijzen van rollen en machtigingen. Op deze manier kunt u de toegang tot specifieke functionaliteiten controleren en ervoor zorgen dat elke gebruiker alleen de benodigde acties kan uitvoeren.

2. Configuratiebeheer: Onze software stelt u in staat om de configuratie van de applicatie aan te passen aan de specifieke behoeften van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld velden, formulieren en workflows aanpassen, zodat ze perfect aansluiten bij uw bedrijfsprocessen.

3. Incidentbeheer: Met onze software kunt u incidenten registreren, bijhouden en oplossen. U kunt meldingen ontvangen wanneer er nieuwe incidenten worden gemeld en u kunt de voortgang van het oplossen ervan volgen. Bovendien kunt u rapporten genereren om inzicht te krijgen in de incidenttrends en de prestaties van uw ondersteuningsteam.

4. Veranderbeheer: U kunt wijzigingen in de software plannen, beoordelen en implementeren met behulp van ons veranderbeheerproces. Dit helpt u bij het beheren van updates, upgrades en aanpassingen aan de software, zodat ze geen verstoring veroorzaken in uw bedrijfsactiviteiten.

5. Rapportage en analyse: Onze software biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden, waarmee u inzicht kunt krijgen in belangrijke prestatie-indicatoren en trends binnen uw organisatie. U kunt aangepaste rapporten maken en deze delen met belanghebbenden om de besluitvorming te ondersteunen.

We begrijpen dat het leren kennen van nieuwe software en het beheren ervan uitdagend kan zijn. Daarom bieden we uitgebreide documentatie, handleidingen en trainingsmateriaal om je op weg te helpen. Bovendien staat ons supportteam altijd klaar om je vragen te beantwoorden.
Gebruik vooral ook onze video’s en andere voorbeeldmaterialen, ze zijn er om het werk voor jou leuk en makkelijker te maken.
Met vriendelijke groet,
Het supportteam