Altiplano B.V. is in 2003 opgericht als software- en adviesbureau voor de zorgsector. Het is het resultaat van een duurzame samenwerking tussen het adviesbureau Zorg in Advies B.V. en het softwarebureau Altiplano-ICT. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat Altiplano BV een compleet pakket van software, advies en ondersteuning kan bieden.

We krijgen vaak de vraag ‘Waarom de naam Altiplano?’ Altiplano verwijst naar de hoogvlakte van Bolivia, waar Michiel in zijn jeugd heeft gewoond.

Ondanks het barre klimaat dat op die hoogte heerst, wordt de Altiplano gekenmerkt door een grote diversiteit aan klimaten, ecosystemen en culturen. Dat heeft de inspiratie geleverd voor de naam van ons bedrijf en is kenmerkend voor het team Altiplano. Zelfs onder moeilijke omstandigheden kan met een creatieve aanpak de meeste problemen overwonnen worden. Software moet nuttig én eenvoudig zijn. Onze filosofie is dat elke oplossingen de processen van de organisatie moet ondersteunen en het werk van de medewerkers moet vereenvoudigen.

Gerco Vijfhuize

Michiel Blotwijk

Monique Vijfhuize
administratie

Arlette Noordzij
senior consultant

Daniëlle Hamakers
support en projectmedewerker

Sylvia van Meenen
eigenaar adfincare 

Jelle Mostert
eigenaar BijOnsAdvies

Melek Burgulu Kitapci
eigenaar ZorgRules