Ons KMS is een systeem dat is ontworpen om de kwaliteit van uw organisatie te verbeteren en te waarborgen. Het stelt u in staat om te voldoen aan de normen en regelgevingen op het gebied van kwaliteit, en om te streven naar voortdurende verbetering van hun producten en processen.

Een KMS zorgt voor een gestructureerde en systematische benadering van kwaliteitsbeheer binnen uw bedrijf. Dit resulteert in een hogere cliënttevredenheid, een vermindering van kosten en risico’s, en een verbeterde dienstverlening. Bovendien kan een KMS helpen bij het behalen en behouden van certificeringen zoals HKZ en/of ISO 9001.

Wat zijn de voordelen van ons KMS?

Ons KMS is gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar aan de behoeften van uw organisatie. Het omvat alle functies die nodig zijn voor effectief kwaliteitsbeheer, zoals documentbeheer, risicobeoordeling, interne audits en klachtenbeheer. Bovendien biedt ons KMS realtime rapportage en analyse, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw kwaliteitsproces.

Ons KMS is gebaseerd op “best practices” en voldoet aan de meest actuele normen en regelgevingen op het gebied van kwaliteit. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij de implementatie en controle van uw kwaliteitsprocessen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

MyKMS