Altiplano

 

Geschiedenis en filosofie

Altiplano B.V. is in 2014 opgericht door Gerco Vijfhuize en Michiel Blotwijk. Het is het resultaat van een duurzame samenwerking tussen het adviesbureau Zorg in Advies B.V. en het softwarebureau Altiplano-ICT. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat het bedrijf een compleet pakket van software, advies en ondersteuning kan bieden.

De naam Altiplano verwijst naar de hoogvlakte van Bolivia, waar Michiel in zijn jeugd tien jaar gewoond heeft. Om te kunnen overleven, moeten de bewoners natuurlijke belemmeringen overwinnen zoals de hoogte en de droogheid. Dat heeft de inspiratie gevormd voor de filosofie van Altiplano B.V., dat met een juiste aanpak alle drempels overwonnen kunnen worden. Ondanks de uitdagingen veroorzaakt door continu veranderende wet- en regelgeving stelt de software van Altiplano B.V. zorgaanbieders in staat om succesvol te worden en te blijven. Altiplano verheft uw organisatie tot grote hoogte!

 

De oprichters

Gerco Vijfhuize is zijn carrière begonnen als fysiotherapeut. In die hoedanigheid heeft hij zelf ervaren hoe belangrijk het is om de regeldruk voor zorgmedewerkers zo klein mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk tijd en aandacht aan de cliënt kan worden besteed. In 2008 richtte hij het adviesbureau Zorg in Advies B.V. op om zorgorganisaties te kunnen helpen bij het verminderen van regeldruk door het optimaliseren van processen.
Gerco: “Ik beschouw zorgorganisaties net als mensen vanuit een holistische visie. Mijn werkzaamheden zijn gericht op het opheffen van eventuele blokkades en het geven van zelfinzicht. Dat zorgt ervoor dat de geboden oplossingen duurzaam zijn en organisaties in staat worden gesteld om op eigen kracht verder te gaan.” 

Michiel Blotwijk heeft veel ervaring met projectmanagement en software ontwikkeling binnen grote commerciële organisaties. In 2003 heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt door een bedrijf te starten dat nuttige, bruikbare en vooral gebruiksvriendelijke software ontwikkelt: Altiplano-ICT. In de daaropvolgende jaren heeft hij zijn aandacht gericht op de zorgsector en in samenwerking met diverse zorgorganisaties het pakket NESTOR ontwikkeld, dat voldoet aan de specifieke zorgregistratie en –declaratiebehoeften van de VVT, GRZ en WMO sector.
Michiel: “Ik vind het inspirerend om samen met zorg- en welzijnsmedewerkers, cliënten en mantelzorgers oplossingen te bedenken waarmee we op een laagdrempelige manier de zorg kunnen faciliteren. Dit is een continu uitdagend groeiproces, doordat de zorgsector voortdurend in beweging is. Het geeft mij voldoening om er met mijn software voor te zorgen dat organisaties ten alle tijden kunnen voldoen aan de eisen van de veranderende wet- en regelgeving.”

 

Ons team

Ons team bestaat uit deskundige, gedreven mensen met een hart voor de zorg. Zij hebben gevoel voor de cultuur binnen de zorgsector en spreken uw taal. Ze hebben een klantgerichte instelling en begeleiden uw medewerkers graag bij het zich eigen maken van de nieuwe software en verbeterde werkprocessen. Ieder teamlid heeft een eigen aandachtsgebied en werkt nauw samen met de andere teamleden om een multidisciplinaire dienstverlening te bieden.

Graag stellen wij onze teamleden voor:

Receptie:                                                                    Administratie:
Marina Koppenhagen                                                  Monique Vijfhuize
Receptioniste                                                               Administratie

 

Advies:                                                                        Advies:      
Gerco Vijfhuize                                                            Arlette Noordzij
Projectleiding                                                               Kwaliteit en training

 

Ondersteuning:                                                          Ondersteuning:                               
Maurice Stuijvers                                                         Sonja Nootenboom
Electronisch berichtenverkeer                                      Electronisch berichtenverkeer   
en rapportages                                                             en rapportages

 

Software-ontwikkeling en ICT:                                  Software-ontwikkeling en ICT:             
Michiel Blotwijk                                                             Koen Schoubroeck
Manager software en ICT                                             Programmeur

 

Software-ontwikkeling en ICT:                            
Davy van Roy                                                             
Programmeur                                                           

 

Vacature Altiplano BV